vrijdag 22 maart 2013

Paas 'vretterij' voorbereiding deel 1

Terwijl ik dit tik ruikt het heeeeeerlijk maar het is nog heet en ik kan nog niet 'voorproeven'.....
Wat ik maak??


Mini quiche.
Njam njam..knor knor...(ff kijken hoe het ervoorstaat...)

*Het recept*
(of net als ik met 'wat heb ik nog in de koelkast liggen')
-vormpjes/baklikje
-bladerdeeg
-ei
-zure room
-spekkies
-prei
-geitekaasje
-peper/zout naar smaak

oven voorverwarmen 180gr.
bakjes bekleden met plakje bladerdeeg(heb er bakpapier onder gedaan)en gaatjes in prikken.
prei/spekjes bakken.
ei/room mengen en geitenkaas in brokkelen.
bakjes vullen,eerst prei mengsel dan room mengsel erop.
ong.20 min bakken in de oven.
afkoelen/opeten of invriezen ;)

En dat laatste ga ik dus doen.
Inmiddels zijn ze iets afgekoeld en test ik een stukje,mjam mjam..


erug goed!!(komt uit het bakblikje)

En de 4 'ronde' worden met de paas brunch geserveerd.
Ziet er goed uit...


(Leuke placemats he.....uit m'n favoshop...)

Ja geslaagd,nu goed afkoelen, de vriezer in en dan volgende week ff 
opwarmen in de oven.

En wat dan deel 2 is....
Dat kan pas volgende week zaterdag...een 'zoete messie iets'....
(Maar zoals bij Choccywoccydoodah zal het vast niet worden,wouwie en njammie...zucht...hihi)

Bakse/freubelse/genietse!!!!
Ik zeker van dit 'voetbal vrije' weekend,haha.

X










6 opmerkingen:

  1. Dat ziet er lekker uit. Neem het recept van je over!

    Eet smakelijk!!

    Lieve groet Ada

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Owww ik heb er helemaal zin in zeg!! Dat ziet er lekker uit, thanks for sharing ♥
    Lieve groet Hester

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Lekkerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr meis!!!!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Heerlijk! Dit ga ik geloof ik ook maar weer eens maken, njammie...

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Oeh dat ziet er wel heel erg smakelijk uit!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Dat is weer eens wat anders als een grote quiche maken. Jammie!
    Thanks for sharing!

    BeantwoordenVerwijderen

Dankjewel voor je <3 berichtje!!
X