maandag 2 april 2012

HOME SWEET HOME(12)

Home is Family.
Geniet van en koester zij die er nog zijn.

02-04-1949-22-01-2012
Veel te vroeg...

Fijne week.
X
Meer HSH-ers bij barbara.
                                                                 6 opmerkingen:

 1. Hoi. Dit is jouw heit? Ik neem aan dat je ook zo rond 1970 geboren ben? Ik wel in ieder geval. Ja, veel te vroeg om één van je ouders te verliezen. Ik heb ze beide nog en gelukkig zijn ze gezond. Maar het kan zomaar voorbij zijn. Je kunt zomaar ziek worden. Ik weet niet of jij jouw ouders vaak ziet maar ik wel, sowieso 1x per week want ze passen op de kids elke maandag. Dat koester ik want ik weet dat ik eens zonder kom te zitten. Sterkte, het zal niet makkelijk zijn. Ik geloof wel dat jouw heit en al die andere lieverds die ons ontvallen zijn, op een wolk met ons meeleven en ons in de gaten houden... noem het kinderlijk maar dat geeft mij wel een heel goed gevoel!
  Nicole

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja dit is(was) mijn heit.Kanker en hartproblemen.Ook ik zie mijn ouders vaak,mijn mem paste op maar door de ziekte ging dat niet meer.We hebben een heel zwaar jaar achter de rug met z'n allen en 22 jan.heeft hij de strijd opgegeven.IK ben blij dat hij mijn kindjes nog heeft meegemaakt(12 en 8 jaar)wat was hij trots.Ja een jonge mem ben ik (bouwjaar 1977).Enne "ze" houden ons in gaten hoor!!Koester je heit en mem!!!

   Verwijderen
 2. hier moet ik van huilen,wij zitten er nu middenin,echt heel verdrietig allemaal,ik blog er later in de week meer over.

  sterkte gr yvonne

  BeantwoordenVerwijderen

Dankjewel voor je <3 berichtje!!
X